Klik her for at søge.
English version Sitemap Print
 

Tidligere Udstillinger 2004

 
 

Rejsen i landskabet
Nordjyllands Kunstmuseum, Skagens Museum, Sæby Museum og Vendsyssel Kunstmuseum er gået sammen om en fælles udstilling. De fire museer udstiller i alt 32 landskabsmalerier samtidig. Udstillingernes fokus er rejsen i landskabet, som det skildres i 8 malerier fra hvert museum.
8. oktober 2004 – 9. januar 2005
Presse
Læs mere...

Nordenfjords - Det moderne figurative maleri
KViV - Kunstens Venner i Vendsyssels årlige udstilling.
6. november 2004 - 2. januar 2005
www.kviv.dk

Nutidig dansk billedhuggerkunst - Claus Ørntoft
Bidske bæster og vilde dyr med inspiration fra nordiske og romanske traditioner. Værker på papir, i gips og granit. Udstillingen viser forarbejder til skulpturprojekter i byrum.
21. august - 31. oktober 2004              
Presse

Sommerbilleder
Dette års sommerudstilling er hængt op i forskellige afdelinger. Vi har indrettet store afdelinger med museets absolut bedste Poul Anker Bech malerier og litografier. Desuden har vi en stor Emil Gregersen afdeling, en fin Poul Winther og en lille Wilhelm Freddie afdeling, og meget mere som nogle af perlerne i dette års store sommer-udstilling.
Indtil 3. oktober 2004
Presse

Rum i Rum
Museet udstiller i forlængelse af sine nye fysiske rammer inviteret en række danske samtidskunstnere, der på forskellige måder arbejder med de fysiske rum der omgiver os i vores dagligdag. Jeppe Hein, Frans Jacobi, Elle Klarskov Jørgensen, Karin Lind, Ann Lislegaard, Jesper Rasmussen & Ragna Wehding deltager på udstillingen.
12. juni - 15. august 2004 
Presse
Læs mere

Bárdur Jákupsson
Udstillingen viser et stort udvalg af den færøske maler Bárdur Jákupssons abstrakte landskabsmalerier.
3. april - 6. juni 2004
Presse

Skidt skidt og godt skidt
Værkstedsudstilling i forbindelse med Jordens Dag, for og af børn, hvor temaet i år er: Affald og Energi. For nærmere oplysninger kontakt Grøn Guide i Hjørring Carsten Bregnhøj
tlf: 98920001 - email: bregnhoej@groenhjoer.dk
30. april - 9. maj 2004

Nicolai Howalt - Boxer
Fotograf Nicolai Howalt har portrætteret en række store teenagedrenge i bokseudstyr umiddelbart før og efter en boksekamp.
16. januar - 21. marts 2004
Presse

Efterbilleder - Frede Christoffersen
Særudstilling med én af den sene modernismes store, men oversete kolorister. Udstillingen viser, hvorledes Frede Christoffersen interesse for det optiske efterbillede blev en genvej henimod det abstrakte maleri.
17. januar - 28. marts 2004
Presse
Læs mere


Claus Ørntoft


Bárdur Jákupsson 

 

 

 

 

 

 

 

 

sitelist.html