Klik her for at søge.
English version Sitemap Print
 

Uden for myldretid

 
 


Henrik Saxgren. Træ med fugle og fly, Bornholm, 2012.

’Uden for myldretid’ er en fotoudstilling, der fokuserer på Danmarks yderområder og deres stedbundne potentialer, såvel de naturbårne som de menneskelige.

Med afsæt i konkrete steder og fortællinger landet over, fra Bornholm over Lolland og Falster til Nordjylland, søger udstillingens fire fotografer, Christina Capetillo, Torben Eskerod, Carsten Ingemann og Henrik Saxgren, at indkredse et anderledes syn på Danmarks yderområder. Fælles for de fire fotografers billeder er, at det dokumentariske aspekt er nedtonet med en ambition om at løfte projektet ind i et kunstnerisk rum.

Med afsæt i en tro på, at det er muligt at skabe billeder, der tilbyder en alternativ og ny måde at se yderområdernes landdistrikter og landsbyer på, forsøger udstillingens værker at frigøre sig fra fordommene om udkantsområderne; om stilstand og stagnation. I stedet fokuserer udstillingsprojektet på at fremhæve den lokalt forankrede identitet og de lokale kvaliteter i en global verden.

Udstillingen er finansieret af Realdania, og fotograferne har haft fuld kunstnerisk frihed. Udstillingen vises i samarbejde med Bornholms Kunstmuseum, Fuglsang Kunstmuseum og Museum Sønderjylland - Kunstmuseet i Tønder.

12. OKTOBER 2013 - 5. JANUAR 2014 / stueetagen
 

Fotokonkurrence
Er du mellem 10 og 17 år, har du mulighed for at deltage i Vendsyssel Kunstmuseums fotokonkurrence.

Læs mere

Omvisning i udstillingen
Lør
dag 12. okt. kl. 14.00
Efter betalt entré og for Årskort VKM: gratis

Aktiviteter for børn i efterårsferien uge 42
Læs mere

Artist Talk
Onsdag den 23. oktober kl. 19.00
V/ Carsten Ingemann og Christina Capetillo
Efter betalt entré til museet og for Årskort VKM: gratis

Omvisning i udstillingen
Lørdag 26. okt. kl. 14.00
Efter betalt entré og for Årskort VKM: gratis

Læs mere i kalenderen 

 

sitelist.html