Klik her for at søge.
English version Sitemap Print
 

Aktuelle udstillinger

 
 

BERIT HJELHOLT

Hovedværket
I forbindelse med renoveringen af Folketingssalen sidste år, valgte man at nedtage Berit Hjelholts (1920-2016) billedvævning 'Som en rejselysten flåde', som siden 1987 har hængt bag Talerstolen i Folketingssalen. Efterfølgende donerede Folketinget værket til Vendsyssel Kunstmuseum, der i forvejen har en stor samling af Berit Hjelholts billedvævninger. Og på den aktuelle udstilling får man for første gang mulighed for at opleve den store billedvævning, som måler knap seks meter i højden, i sammenhæng med Berit Hjelholts øvrige værker fra museets samling. 
8. APRIL - 27. AUGUST / Stueetagen, den høje sal

SAMLINGER I SAMLINGEN 
I
2010 donerede kunstsamler Erik Veistrup over 70 værker til Vendsyssel Kunstmuseum. I år fylder han 80, og det markerer vi med en foyerudstilling med udvalgte værker fra hans donation, bl.a. af Frede Christoffersen og Harald Leth.
11. MARTS - 10. SEPTEMBER / 1. sal, foyer

DEN FASTE SAMLING 
Vendsyssel Kunstmuseums egen samling er altid fremme i skiftende ophængninger.
Fra januar 2017 viser vi en mindeudstilling med billedkunstner Roj Fribergs (1934-2016) grafiske værker, bl.a. mappen Spöksonaten, eller på dansk: Spøgelsessonaten, inspireret af den svenske forfatter August Strindbergs stykke af samme navn.  


Find museets udstillingskalender 2016 her

sitelist.html