Klik her for at søge.
English version Sitemap Print
 

Børn og unge

 
 

Vendsyssel Kunstmuseum arrangerer jævnligt aktiviteter for børn og unge, i og udenfor skolesammenhæng. Hold øje med familieomvisninger, værkstedsaktiviteter m.m. i vores kalender her på hjemmesiden eller spørg efter de aktuelle tilbud i receptionen. 


KULTURFRIKADELLEN - Et tilbud til børnefamilier!
En kulturel oplevelse kombineret med aftensmad - smart ik'? Se programmet for sæsonen 2016-2017 her

Aktiviteter for børn i museets faste samling
Nu har du mulighed for at låne en 'Himmelsæk'. På museet har vi nemlig tit stået foran Poul Anker Bechs maleri 'Himmelsæk' og undret os over, hvad der mon gemmer sig i den store sorte sæk. Vi har derfor lavet vores egne små miniudgaver med alle mulige spændende ting og sager i, som I kan tage med på opdagelse rundt på museet. Derudover kan I som altid gå på billedjagt.

Værkstedet er åbent
I museets værksted på 1. sal står farveblyanter, tuscher og papir, som frit kan bruges af alle tegnelystne museumsgæster. Giv din tegning til en du holder af eller hæng den op på tavlen i værkstedet, når den er klar!

Biografen
På Vendsyssel Kunstmuseum kan du også komme en tur i 'biografen', hvor du selv kan vælge, hvilken film du gerne vil se. Det kan for eksempel være H.C. Andersens eventyr på film, Odins øje/vølvens spådom, Fluesuppen, Sallys historier, Aben Osvald eller Jims vinter.

Læs også om vores tilbud til skoler i menuen til venstre her på siden.

Følg os på

sitelist.html